2018 – Krögare Restaurang Nationalmuseum, Stockholm Sverige
2005 – Krögare Långbro Värdshus Älvsjö Sverige
2014 – 2018 Krögare Restaurang Asplund, Solna Sverige
1998 – 2004 Kökschef & delägare, Villa Källhagen
1990 – 1998 Kökschef och senare delägare, Fjäderholmarnas Krog
1985 – 1990 Souschef på restaurang Eriks Fisk, 1 stjärna i Guide Michelin
1983 – 1985 Kock på Restaurang Eriks, Erik Lallerstedt
1980 – 1982 Restaurang Stadshuskällaren, medverkade vid tre nobelfester
2005 – 2017 Ordförande i Föreningen Årets Kock
2000 – Kreativ utbildningsledare på Restaurangakademien
1994 – Kock och matkreatör i Tv4 Nyhetsmorgon
1985, praktik hos Chef Roger Verge på hans restauranger L’Amandier de Mougins 2 stjärnor i Guide Michelin och Moulin de Mougins 3 stjärnor.
Gastronomi Sverige AB , Bomans i Trosa AB , Restaurangakademien AB
2019 – Gulddrakens Hederpris 2019, Dagens Nyheters årliga restaurangpris
2015 – Tidningen Allt om Mat:s Stora matpris
2012 – Invald i besöksnäringens Hall of Fame, Besöksliv/Visita
2009 – Hederspriset Årets Svenska Gastronomiska Hyllning, White Guide
2001 – Årets Werner Hederspris, utdelat av Werner Vögeli
2005 – Journalisternas Kock 2005, utses av landets främsta matjournalister
1996 – Kockarnas Kock, Restaurangvärlden
1997 – Utmärkelsen Smakskeden från Lilla Sällskapet
1996 – Europamästare i Bordeaux/Challenge de European Championship
1994 – Kockarnas Kock, Restaurangvärlden
1994 – Gastronomiska Akademiens guldmedalj
1993 – En sjunde placering i Bocuse d´Or, VM i professionell matlagning
1987 – Vinnare av Årets kock, SM i professionell matlagning
1986 – Silvermedalj i Europamästerskapen Fisk/Matlagning