Fredrik Eriksson ⎪ Feriksson.se

Böcker

Fredrik Eriksson

Ett urval av kokböcker som Fredrik Eriksson skrivit eller varit medförfattare till:

 

Nobelfesten : nya recept och klassiska menyer. Förlag Max Ström: 2016

The Nobel Prize cookbook : new recipes and classic menus. Förlag Max Ström: 2016

Sveriges godaste mat : recept från Årets Kock. Förlag Nygren & Nygren: 2012

Kockarnas bröd : 48 favoritrecept. Förlag Ordalaget Bokförlag: 2012

Sill & strömming : på klassiskt vis och med modern twist. Förlag Bonnier Fakta: 2012

Hela årets kokbok. Förlag Natur & Kultur: 2010

Bonniers Kokbok. Förlag Bonnier Fakta: 2010

Fisk och Skaldjur. Förlag Albert Bonniers Förlag: 2008

Fredriks Skaldjur. Förlag Natur & Kultur: 2007

Fredriks Fiskar. Förlag Natur och Kultur Allmänlitteratur: 2006

Bonniers Stora Kokbok (gastronomisk redaktör). Förlag Albert Bonniers förlag: 2003

Vårt Svenska Matarv : En kärleksförklaring. Förlag Bokförlaget Arena AB: 2002

Kockarnas kokbok. Förlag Max Ström: 1998

Mer Smak på Vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten. Förlag Norstedts: 1997

Naturliga smörgåsar. Utgivare: AB Svenska Smör: 1993

Det Svenska Matåret (med Kocklandslaget). Förlag Bra Böcker: 1992

English